Segmen: Saya Mahu Diriview by Nurul

Assalamualaikum, haa, x pernah lagi kan admin join segmen untuk blog ni ? haha, even antara 3 orang antara kami pun xpernah join segmen guna blog ni :D. so kali ni nk try lah joi, korang2 pun boleh jugak join, terbuka untuk semua warga Manusia. Belum pernah lagi blog ni direview oleh sesiapa.

Klik Untuk Join
Syarat-Syarat

FOLLOW blog Nurul *wajib
LIKE page Nurul *sunat (FANS OF BLOGGER)
Buat entry dan pastekan banner comel ini
http://i.imgur.com/LqNN4.gif
 Semua peserta akan direview oleh Nurul.

Due date : 25 November 2012 until 2 December 2012 *selama 1 minggu

8 comments:

Nurul Fatihah Shahronizam said...

Assalamualaikum terima kasih sebab join segmen Nurul.Done follow you

KILLERKIPS said...

Waalaikumsalam . sama2 nurul , thanks juga sbb anjurkan

Miss Light of Happiness said...

Salam... Good eveninG !!


Miss jOined jugak taw...~ :D

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-mahu-direview-by-nurul.html

btw, done BW & follow here...!! ^^

KILLERKIPS said...

thanks miss , kami sedang mengalami masalah teknikal di mana kami xdpt mengesan anda di list follower kami , minta pertolongan miss untuk tekan sekali lagi button follow tu :[ kesulitan amatlah dikesali

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Nurul Fatihah Shahronizam said...

Dah review blog nie cuma entri dia x publish lagi.

Nurul Fatihah Shahronizam said...

Okey entri sudah pun dipublish untuk Kumpulan C dengan Kumpulan D boleh semak link anda dekat sana

KILLERKIPS said...

terima kasih nurul . :D

Free Auto Malaysia Backlinks Free Auto Malaysia Backlinks Free Auto Backlinks Free Autom Backlink Generator Free Backlinks Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Backlinks