Keputusan Penuh: Malaysia 0 vs 3 Singapura

Assalamualaikum, td admin dh postkan statistik setelah tamat separuh masa pertaman. So ini lah dia statistik setelah tamat permainan. *sigh*

Statistics
MAS 45% Penguasaan Bola 55% SIN
MAS 0 Kad Kuning 1 SIN
MAS 0 Jaringan 3 SIN

Penjaring
Shahril Ishak [31,37] , Aleksandar Duric [71]

Kecewa itu sudah pasti. Jgn mengalah Harimau Malaya.

Pertahanan malam ini tampil lebih mantap berbanding perlawanan persahabatan yg lepas, namun Khairul Fahmi [Apex] kurang menyerlah, tidak seperti apa yg dia katakan sebelum ni [entry berkenaan beliau].

Berikutan tepisan yg dilakukannya kepada bola hantaran Saiful Esah tidak tepat. Hanya menepis sikit dan menyebabkan bola tidak keluar dari kotak penalti namun hanya melambung ke sebelah kanan gawang gol.

Pada waktu itu Fadhli Shas dpt menanduk bola daripada melintasi garisan gol namun clearancenya disambut oleh Shahril Ishak lalu menanduk ke dalam gawang gol.

Riak muka Datuk KR menunjukkan rasa kecewanya terhadap pasukannya itu. Namun kita tidak perlu menyalahkan mana-mana pihak. Permainan sudah pasti ada menang, kalah atau seri.

Jika korang recap balik, masa AFC Cup dulu, 1st game Malaysia kena bantai dgn Indonesia 1-5 . Tapi Malaysia jadi juara. So, pastinya peminat mengharapkan perkara sama berulang.

0 comments:

Free Auto Malaysia Backlinks Free Auto Malaysia Backlinks Free Auto Backlinks Free Autom Backlink Generator Free Backlinks Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Backlinks