Cara Senang Nak Popularkan Blog Korang!

Assalamualaikum, hari ini korang amat lah bertuah sekali. Admin nak ajar cara nak tingkatkan traffic blog korang yang tak ada orang nak baca tu, sama macam blog admin gak. Sebab tu admin pun join cara ni. Kalau tak faham, jangan malu untuk tanya. Cuba lah mesti best.


Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. matdin
2. MSR @Blogger
3. tengku nizam
4. mizz shizu
5. fArAh EkHsAn & Si Dia
6. Down to Earth
7. BeMie's WoRLd
8. Farah Shafiqah
9. Qila Razak
10. CekLa
11. Miss Yaty
12. Maghrib Menjelma
13. Swizbook
14. the beautiful prison
15. the-bloggeria


PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

Urutannya akan jadi macam ni.

1. MSR @Blogger
2. tengku nizam
3. mizz shizu
4. fArAh EkHsAn & Si Dia
5. Down to Earth
6. BeMie's WoRLd
7. Farah Shafiqah
8. Qila Razak
9. CekLa
10. Miss Yaty
11. Maghrib Menjelma
12. Swizbook
13. the beautiful prison
14. the-bloggeria
15. BLOG ANDA

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Kita sama-sama cuba buat ok.
Selamat mencuba!!!


Ingat, jangan menipu. Dosa tau, tuhan tak suka. Tolong-tolong lah sikit blogger lain. Korang jer nak naik mana boleh. Tak dapat berkat nanti. Promote Blog ni sekali. Ingat kena Ikhlas kerana Allah, baru blog korang punya blog jadi top kat google.

Source: The Beautiful Prison

4 comments:

Aimi Syahirah said...

Macam best! Cuma errr agak confuse la dengan syarat-syaratnya.. Part pindah-pindah link tu yang confus. Takde contoh ke? huhu

Saya KillerKips said...

cik aimie , buang no 1 , then link akan jd 2 , 3 , 4 daan seterusnya . . so tukar no 2 jd no 1 , no 3 jd no 2 dan seterusnya :D

Hatimi Tahirruddin said...

alamak bro link peserta2 tu tak kuar la...mcm sistem piramid yg pakai BSN dulu ni...menarik kalau dipraktikkan...

Saya KillerKips said...

okay bro skrg dah kuar x link tu ? harap dpt membantu ^_^

Free Auto Malaysia Backlinks Free Auto Malaysia Backlinks Free Auto Backlinks Free Autom Backlink Generator Free Backlinks Kedai Backlink,Backlink Percuma Free Auto Backlinks